Sezóna v plném proudu

V posledních třech uběhlých víkendech již definitivně odstartovaly všechny věkové kategorie boskovického tenisu včetně babytenistů. Ti bohužel odstartovali prohrou na domácí půdě 2:4 s TC Brno B v neděli 12.5. Hned další týden však zabojovali a vyhráli jak zápas s TK Mokrá Horákov v poměru 6:0, tak s týmem TK Blansko B – 5:1.

Výborně si vedli i mladší žáci A, kteří se zatím po postupu do vyšší soutěže drží bez jediné prohry v sezoně. V neděli 12.5. porazili TK Znojmo B v poměru 6:3 a další víkend zvítězili jednoznačně na domácích kurtech 9:0 nad týmem BLTC Brno.

Mladší žáci B museli odkládat zápasy kvůli nepříznivému počasí. Přesto v dohrávce zvítězili 5:1 nad TK Brno Bosonohy. Následující neděli (26.5.) však déšť ustoupil a boskovičtí ml. žáci vyhráli v Blansku jednoznačně 6:0. V sezoně se stejně jako ml. žáci A drží bez porážky.

V posledních třech víkendech hráli starší žáci pouze jeden zápas, který proběhl v sobotu 25.5. Boskovičtí tenisté si však vedli skvěle a porazili svého velkého soupeře TK Kunštát 7:2 na domácí půdě. V dalších třech týdnech budou bojovat o první místa v tabulce.

Tým dorostu v neděli 12.5. bohužel podlehl brněnskému týmu Mosilana 3:6 a následující víkend jel hrát do favorizovaného týmu ŽLTC Brno, kde také prohrál 0:9.

Těsnou prohru utrpěli i dospělí v sobotu 11.5. na domácí půdě s Kuřimí 4:5. Další sobotu se vydali do Rudice, kde bohužel také prohráli 1:8.

Všem zúčastněným děkujeme a gratulujeme! Přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.

Fotografie z uplynulých zápasů naleznete pod textem nebo v galerii na webových stránkách.

Aktuality sledujte také na našem facebooku či instagramu!

Fotky naleznete také v naší FOTOGALERII

I

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.