Závěr sezóny a konečné výsledky

Sezóna 2019 došla až do samého konce a z výsledků se mohou radovat i boskovičtí tenisté.

Naši nejmenší hráči – baby tenisté  skončili na druhém místě tabulky. Postup jim unikl jen kvůli jediné prohře v sezóně a to se silným brněnským týmem TC Brno B. S ostatními soupeři si hravě poradili a v tabulce jim patří zasloužené a vybojované druhé místo.

Velký úspěch slaví i mladší žáci A, kteří díky loňské výhře postoupili do vyšší soutěže. Do letošní sezóny však vstoupili s velkým nasazením. O první místo v tabulce šli bojovat s favorizovanými Letovicemi, kde šlo o další postup. Boskovice však v posledním zápase sezóny podlehli Letovicím a umístili se na krásném druhém místě tabulky. Kromě finálového derby vyhráli všechny zápasy.

Starší žáci vstoupili do sezóny ve velmi silné sestavě. Bez jediné prohry prošli celou sezónu a v tabulce se umístili na zaslouženém prvním místě. Tímto si zajistili postup do vyšší soutěže, kde budou nadále bojovat.

Dorostenci letos vyhráli 2 zápasy v těžké vylosované skupině. Snaha byla v každém zápase, ale favorizované týmy z Brna ukázaly své síly a ne každý zápas dopadl dle očekávání. I přesto dopadla sezóna pro dorostence velmi dobře a v příštím roce se budou pokoušet o ještě lepší výsledky.

V průběhu sezóny se týmu dospělých příliš nedařilo, přesto závěr sezóny dopadl nad očekávání. Boskovice po velkém boji porazili Velké Opatovice a brněnský SHARK club. Tímto si zajistili konečné páté místo v tabulce.

Všem hráčům děkujeme za skvělou reprezentaci boskovického tenisu a přejeme hodně štěstí v dalších sezónách a tenisových utkání!

Fotky z posledních utkání sezóny najdete pod textem a v galerii.

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.